In 2009 heb ik één van mijn droomwensen in vervulling laten gaan: het starten van een ergotherapiepraktijk.

Mijn werkzaamheden voor de praktijk heb ik eerst gecombineerd met het werken op een polikliniek revalidatie van een algemeen ziekenhuis. Op deze werkplek heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren, volwassenen en ouderen met diverse aandoeningen.

Een aantal keer heb ik ook kinderen gezien op de polikliniek revalidatie en merkte ik hoe enthousiast ik werd van het werken met kinderen. Vanaf 2014 ben ik volledig voor de praktijk gaan werken en ben ik het werken met kinderen steeds meer gaan uitbreiden.

Ter bevordering van mijn deskundigheid heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd in het kader van kinderergotherapie en zal dit ook blijven voortzetten. Hiernaast neem ik deel aan een regiogroep specifiek voor kinderergotherapeuten.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Anja Gardenier.